Asociatia PRO EUROPA fiind o Organizatie de tip nonprofit, isi asigura fondurile necesare activitatii din sumele provenind din:
  • Cotizatiile membrilor
  • Dobanzile si dividentele rezultate din plasarea sumelor disponibile in conditii legale
  • Dividentele Societatilor Comerciale infintate de Asociatie ( in cazul infintarii acestora)
  • Donatii, sponsorizari sau legate
  • Resurse obtinute de la bugetul de Stat sau de la bugetele locale
  • Alte venituri prevazute de lege.
Intentionam in cel mai scurt timp sa deschidem centre ale asociatiei ProEuropa in Germania-Ungaria (cu seful centrului dna. Bunta Maria) si Spania (cu seful centrului dl. Voicu Sorin).

Sumele alocate prin programe stabilite de catre Uniunea Europeana, O.N.U. , sau Societati de caritate si persoane private, din diferite tari ale lumii, precum si fonduri puse la dispozitie de Organe recunoscute international.

De asemenea Asociatia isi asigura fondurile necesare activitatii si din sumele reprezentand cheltuielile aferente demersurilor intreprinse de Asociatie la cererea persoanelor fizice sau juridice, achitate de petenti in contul Asociatiei.

Deoarece Asociatia Pro Europa nu este afiliata sub nici o forma nici unui partid politic din Romania, apeleaza la toti cetatenii romani din tara si strainatate sa ne ajute in vederea obtinerii unor sponsorizari pentru a ne putea desfasura activitatea si a nu ne inclina nici unui partid politic din Romania neo-comunista, actuala si din 1989 pana in prezent, unde drepturile omului sunt incalcate frecvent.

Contul bancar al asociatiei este la B.R.D. Agentia ZIMNICEA, Judetul Teleorman. Nr. Cont: SV17443603500


Asociatia PRO EUROPA ILEDORAVND

IBAN - RO40BRDE350SV17443603500 (RON)
IBAN - RO31BRDE350SV17443783500 (EURO)